klikk for å se et større bilde

Slik finner du oss
Vertsfamilien
Priser
Om campingplassen

Til forsiden
Slik finner du oss

Ytterdal Camping ligger i sentrum av bygda Eidsdal på sørsida av Norddalsfjorden, i Norddal kommune. Bare 100 meter fra fergeleiet, helt nede ved fjordkanten og i munningen av denne vakre bygda.

Eidsdal hører til Sunnmøres mest særpregede dalstrøk og særlig storslått er naturen rundt Eidsvatnet. Gjennom dalen går den berømte Ørnevegen, som forbinder Geiranger og Eidsdal med Romsdal og Trollstigvegen, gjennom fergeforbindelse over Norddalsfjorden til Linge. En ti - minutters fergetur med utsikt til flere av de spesielle bygdene i kommunen. Eidsdal byr på de vakreste og mest overraskende naturscenerier: Fjell med formasjoner som selv her vestpå neppe har sidestykke, gårder som ligger så høyt at setrene til dels har funnet plass under dem og dalfører som ikke bare er oppløste i terrasser på tvers, men også kløvet i bidaler på langs.

Fra Eidsdal kan man kjøre videre inn til bygda Norddal, ei vakker lita bygd der hovedkirka i kommunen ligger. Fra Norddal går også veien opp til Herdalssetra, med sine mange hundre geit og andre attraksjoner.

Linge, bygda mot nord, har Norges og for øvrig Europas nordligste frukthager. Et nydelig skue i blomstringa. Videre kommer man til Valldal, og kan derfra kjøre inn til Tafjord eller nordover til Trollstigen.

Og mot sør, via hele dalen, kommer man over til Geiranger. Bygda med fjorden og de stupbratte fjellsidene.

Kart over Norddal kommune.


Ytterdal Campings nettsted oppdateres av Anne Kari Ytterdal.